Interview by: Asia T.. and TJ B.

Question 2: What is your favorite food?
Answer:Cabbage

Question 2: What is farthest place that you’ve visited?
Answer: Philippines

Question 3: If you had a boat what would you name it?
Answer: Big Boat Jim

Question 4: Would you rather never be able to hear or speak?
Answer: Speak

Question 5: If you could go anywhere on a vacation where would you go?
Answer: Switzerland again

Question 6: How many pets do you have?
Answer: 1 ( He stays loyal )

Question 7: Would you rather be able to teleport anywhere or be able to read minds?
Answer: Read minds

Question 8: If you were to go to New york would you take a train or drive?
Answer:  Drive

Question 9: Uber or taxi?
Answer: Uber

Question 10: What is your favorite thing to do on the weekend?
Answer: Sleep, eat cabbage, and go on Big Boat Jim